Gästlägenheten

Gästlägenheten finns i källaren på Pippi Långstrumps gata 30. Lägenheten har inretts till att passa både för styrelsemöten och övernattning.

För att boka och betala klicka här .

IMG_0301IMG_0303IMG_0304
IMG_0305

Inredning och utrustning
Rummet innehåller en bäddsoffa med plats för två personer. Har man själv extramadrasser kan ytterligare två personer övernatta. Möblemanget i övrigt består av soffbord, bord och stolar för åtta personer samt täcken och kuddar förvarade i lådan på toaletten.

Kokvrån är utrustad med spis, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och porslin. Det finns toalett och dusch.

Regler
Endast medlemmar har rätt att boka rummet, och då bara för en period i taget. En period kan maximalt vara tre nätter ”i sträck”. Vi bokning utöver dessa tre nätter görs en förfrågan till ansvarig i styrelsen. Hyresgäster ska vara vänner och anhöriga till medlemmen. Minderåriga får inte ensamma vistas i lokalen.

Rummet disponeras enligt överenskommelse och ska lämnas städat enligt instruktion som finns i lokalen. Städutrustning finns på plats. Om rummet lämnas ostädat faktureras hyresgästen verklig kostnad för städning.

Det är inte tillåtet att röka eller att medföra husdjur i lokalen.

Medlemmen ansvarar för att ordningsreglerna följs och är ersättningsskyldig för eventuella skador på lokalen eller inventarier, inklusive sanering efter rökning eller husdjur. Meddela eventuella skador eller liknande när nyckeln återlämnas.

Checklista för städning
Dammsug samtliga golv och våttorka vid behov. Rengör toalett och tvättställ.
Torka av bänkar, bord, fönsterbrädor och övriga ytor. Diska porslin och bestick och lägg tillbaka på sin plats. Återställ möbleringen.

Lägg tillbaka täcken och kuddar i lådan i badrummet.

Utrustning
Dammsugare
Mopp och hink
Trasor
Rengöringsmedel